Jetske is een krachtige, warme vrouw die snel dingen doorziet en steun biedt waar nodig. Tegelijkertijd daagt ze je uit en geeft ze je nieuwe tools om naar jezelf te kijken en hoe je je verhoudt t.o.v. de omgeving.
Samen met Jetske heb ik gewerkt aan meer innerlijk evenwicht en aan het afpellen van de lagen die ik in de loop der jaren om mezelf had gewikkeld en die me tegen hielden om werkelijk mezelf te zijn. Voor mij was het inzicht dat ik een keuze heb in mijn gedrag een grote eye-opener. Een mooie ont-wikkeling en een beweging naar meer innerlijke balans en vrijheid.

Later ben ik met mijn zus naar Jetske geweest voor relatietherapie.
Ik vond de sessies zeer bijzonder en waardevol. Bijzonder om mezelf als kind terug te zien en ook erg bijzonder om mijn zus te zien in haar kwetsbaarheid, want die kwetsbaarheid zie ik niet zoveel. We begrijpen nu het gedrag van de ander beter. Er is weer echte verbinding zonder oordeel met mijn zus op gang gekomen.
Het verleden was voor een groot deel buiten onze invloed en hieraan kunnen we actief niets meer veranderen. De toekomst, daar kunnen we keuzes maken en ligt de beweging. En dat doen we door het nu. Door het helen van een stuk in het nu. En wat mooi dat dat kan en dat het ons gegund was. Heel erg bedankt lieve Jetske.
Rinske

Jetske is een professional die zich met veel begrip en inlevingsvermogen identificeert met de opdracht. Ze voelt goed aan wat er speelt, zowel boven maar met name onder water.
Managementteam Saxion Hogeschool

De bijdragen van Jetske aan de programma’s van Publiek Domein zou ik willen omschrijven als: indringend, de vinger op de juiste plek leggend en met groot inzicht in wat deelnemers bezighoudt en nodig hebben. Liefdevol, speels en met veel humor.
Geert Neelen

De coaching van Jetske heb ik als zeer prettig ervaren. In een veilige omgeving weet zij, met een natuurlijke manier van bevragen en reageren, je te bewegen. Jetske acteert zonder oordeel en weet snel te schakelen tussen methodieken wat voor mij echt van meerwaarde was. Van nature weet ze te inspireren, te motiveren, te confronteren, te provoceren en je in de kern aan het denken te zetten. Veel nieuwe inzichten gekregen waarvoor mijn dank!
Rixt

Wat ik in Jetske bijzonder waardeer is haar vermogen om zich snel in te werken in de problematiek van persoon en organisatie. Ze is daarbij sterk gericht op de mogelijkheden en positiviteit die in het proces gebracht kunnen worden.
Susanne Bentvelsen

We hebben elkaar weer beter leren kennen. Zulke gesprekken voer je toch nooit op zo’n manier. Het is een verdieping van je relatie.
Verhelderende ervaring niet alleen door te praten maar juist door ruimtelijke opstelling te maken.
Marieke en Gijs

In het kader van organisatieontwikkeling heeft Jetske een grote groep medewerkers  op vrijwillige basis individueel gecoacht die met vraagstukken in hun werk of privé of een combinatie daarvan zaten. Nuchterheid en enige terughoudendheid tegenover persoonlijke ontwikkeling zit hier in de genen, het voelde als een spannend avontuur. De deelnemers hebben het ervaren als een cadeau en waren verrast enthousiast over het resultaat. Jetske neemt de tijd om de diepte in te gaan, heeft een rustgevend effect op de ander en creëert de omstandigheden voor de ander om tot de kern te komen.
Vienna van Megen, afdelingshoofd Interne Dienstverlening, gemeente Edam-Volendam

Jetske als coach
Jetske is erg toegankelijk en prettig in de omgang. Ze stelt je op je gemak en is discreet, barrières vallen snel weg en hierdoor weet ze de oorspronkelijke probleemvraag uit te diepen en te verleggen naar de kern van het probleem.
In de Individuele sessies kwam ik er achter dat ik er best wel mag zijn,  mezelf niet zo neer hoef te halen en dat financiële ‘zekerheid’ ook niet alles is. Daardoor kon ik veel vrijer nadenken over wat ik bijvoorbeeld echt leuk zou vinden om te doen en me daar op te focussen.
Onderdeel van het traject was een driehoeksgesprek met mijn collega, die mij kent uit de praktijk en daarnaast een soort van buddy voor mij is geweest. Hier ontstond op z’n zachts gezegd een doorbraak, waarbij de focus van het traject werd verlegd en ik heb uitgesproken, naar collega/manager, dat ik niet wilde doorgroeien in de voormalige functie en ik niet op m’n plek zat.

Resultaat
De coaching heeft me veel opgeleverd, naast dat ik heb ontdekt dat ik cappuccino met sojamelk lekker vind ken ik m’n valkuilen beter, maar misschien nog wel belangrijker, ken ik mezelf beter. Het is goed om tijd in jezelf te steken en eens stil te staan bij wat je echt voelt, want dat is allemaal niet zo makkelijk. Voor mezelf weet ik nu welke richting ik op wil en zijn er meerdere piketpaaltjes geslagen richting een duurzame en gezonde toekomst.
Rien

Jetske, ik ben danig onder de indruk van de sessie die ik heb gehad van je!!
Werkelijk. Zonder oordeel en zo respectvol en met veel aandacht.
E.e.a. is mij duidelijker geworden en dat geeft ruimte en rust.
Ik wil je er voor bedanken!! Een hele dikke knuffel!!
Mieke

De begeleiding bij de intervisie was erg betrokken, waardevol, stimulerend, ontdekkend en opbouwend. Een geslaagd traject. Wat ertoe bijgedragen heeft is Jetskes open communicatie, het oppikken van onze signalen, het geven van vertrouwen en aanreiken van tips voor de toekomst. Het vormen van een bindende factor tussen ons als interviesiegroepsleden was sterk.
Unithoofden Ziekenhuisgroep Twente

Sommige ontmoetingen zijn er op het juiste moment. Ik ontmoette Jetske middenin een confronterende fase in mijn leven, waarin de ene teleurstelling nog niet geland was of de andere diende zich aan. Mezelf kennende als veerkrachtig, maakte ik nu mee dat er van die veerkracht weinig over was. De teleurstelling, de verbittering, de verbijstering over een aantal gebeurtenissen nam mij als mens over.
Ik heb bij Jetske een ‘Intensive’ gedaan van 2 dagen en daarbij veel geleerd en meegenomen. Ik kon nadien de negatieve emoties van teleurstelling, verbittering en verbijstering loskoppelen van mij als mens. Ik leerde hoe ik deze emoties kon “wegzetten”, zonder ze als “mezelf” te zien.
De ‘Intensive’ maakt je in staat de ervaringen van de therapie goed door te beleven, juist doordat er geen stop van een week tussen zit. Alles wat tijdens de therapie loskomt, omhoogkomt, als inzicht op-plopt, wordt direct meegenomen. Je maakt zodoende grote stappen.
Jetske begeleidt hierin op erg betrokken en integere wijze; open, verrassend, oordeelvrij, veilig.
Elise

Als je Jetske vraagt om medewerker(s) van je te coachen blijk je vroeg of laat zelf ook altijd partij te zijn. Dit komt omdat ze niet alleen kijkt naar de persoon zelf, maar ook naar het systeem waarin iemand werkt. Dit leidt tot een zeer effectieve manier van coachen, omdat het gericht is op het opheffen van bepaalde (ingesleten) patronen die de ontwikkeling van medewerkers blokkeren. Hierdoor zijn haar interventies zeer doeltreffend en behaald ze met enkele sessies goede resultaten.
Mirjam Oldenzeel, plant manager Ausnutria Ommen